• +36-20-347-3335 | +36-70-428-4675

Felelősség Korlátozása

a)  Felhasználó a Honlapot saját kockázatára és felelősségére használja. A Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a DN Solution Hungary kft. - a jogszabály alapján nem kizárható eseteken kívül - nem felelős a Honlapra feltöltött tartalommal, a Honlap használatával, vagy használhatatlanságával összefüggésben a Felhasználót közvetlenül, vagy közvetve ért esetleges kárért. 

b)  A DN Solution Hungary kft a Honlap hibátlan működéséért, a szolgáltatások folyamatos elérhetőségéért nem vállal felelősséget. DN Solution Hungary kft. továbbá nem vállal felelősséget azért, ha Felhasználó rendszerében a Honlap tartalma illetve a szolgáltatások kompatibilitási, vagy egyéb okok miatt nem elérhetők.

c)   A DN Solution Hungary kft. nem felelős a Honlap meghibásodásából, a Honlapon történő böngészéssel vagy letöltéssel kapcsolatosan – a Felhasználónál közvetlenül, közvetetten keletkező kárért.

d)  A DN Solution Hungary kft. nem szavatolja, hogy a Honlapon található tartalom pontos, hiánytalan vagy naprakész és nem vállal felelősséget az ebből eredően a Felhasználót közvetetten, vagy közvetlenül ért kárért.

e)  Céges regisztrációra vonatkozó külön rendelkezés:

A DN Solution Hungary kft  a Honlapon történő regisztrációval kapcsolatban különösen, de kizárólagosan kizárja felelősségét a Felhasználó Honlap használata során, regisztrált társaságként tett valamely nyilatkozatából eredő a regisztrált társaságnak, vagy harmadik személynek okozott károkért, ideértve azt az esetet is, amikor nyilatkozattételre nem jogosult Felhasználó tesz nyilatkozatot.

 

 

Ingyenes szállítás

72 órán belüli szállítás
 

Naponta frissülő termékek

 

+36-70-428-4675

Ügyfélszolgálat